Subaru Impreza WRX STI

Ένας πελάτης της TOXIC PERFORMANCE μας εμπιστεύτηκε ένα Subaru Impreza STI, το οποίο αναβαθμίσαμε στο Τρίτο Στάδιο Βελτίωσης Αυτοκινήτου Stage 3 η οποία ολοκληρώθηκε με τη χρήση ενός άγραφου εγκεφάλου για εξατομικευμένο πρόγραμμα αυτοκινήτου τρίτου σταδίου Stage 3. Η εταιρία μας ανέλαβε αποκλειστικά τη βελτίωση του αυτοκινήτου, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα με την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου.

Το Subaru Impreza STI εξοπλίστηκε με κορυφαία βελτιωμένα ανταλλακτικά σε όλους τους τομείς: Μπιέλες και Πιστόνια από Manley Performance, Χιτώνια Darton, Εκκεντροφόροι, Ελατήρια και Retainers από Kelford Cams, Turbo Kit 6466 Presicion, Εισαγωγή Aέρα Cosworth, απέκτησε ηλεκτρικό γκάζι από την TOXIC PERFORMANCE, ενώ όλα τα παραπάνω δούλεψαν αρμονικά μέσω ενός Άγραφου εγκεφάλου Standalone ECU της εταιρείας ECU Master και συγκεκριμένα τον Black, προγραμματισμένος από την TOXIC PERFORMANCE. Τέλος το External, το Intercooler και οι σωληνώσεις, σχεδιάστηκαν και τοποθετήθηκαν αποκλειστικά από την TOXIC PERFORMANCE. Το τελικό αποτέλεσμα μας έδωσε στο δυναμόμετρο 690 wHp (ιπποδύναμη στον τροχό), αξιόπιστα και ικανά να κινήσουν το τετρακίνητο Subaru Impreza με εντυπωσιακό ρυθμό σε καθημερινή χρήση.

Mazda Miata nc 2.5 L

Ένας πελάτης μας εμπιστεύθηκε ένα Mazda NC 2.500cc για να το βελτιώσουμε στο Τρίτο Στάδιο Βελτίωσης Αυτοκινήτου Stage 3, προκειμένου να το φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά μέσα σε “λογικά” πλαίσια για καθημερινή χρήση με σχετική ασφάλεια. Ένα πισωκίνητο, ελαφρύ αυτοκίνητο με 500hp απαιτεί σεβασμό και ικανότητα. Η τοποθέτηση βελτιωμένων ανταλλακτικών συνδυάστηκε με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αυτοκινήτου Stage 3 με τη χρήση ενός Άγραφου εγκεφάλου Standalone ECU.

Ακολουθώντας το όνειρο του πελάτη, εξοπλίσαμε το αυτοκίνητο με turbo της Garrett G2550 και αντικαταστήσαμε όλα τα εσωτερικά μέρη του κινητήρα με ενισχυμένα από την Fab9Tuning, ειδικά σχεδιασμένα για το Mazda NC. Όλα αυτά συνδυάστηκαν με τον άγραφο εγκέφαλο standalone ECU MaxxECU Race με πρόγραμμα αυτοκινήτου Stage 3 από την TOXIC PERFORMANCE.

Επιπλέον, αντικαταστήσαμε την καλωδίωση του αυτοκινήτου με μια custom πλεξούδα, κατασκευασμένη ειδικά από την εταιρεία μας. Όλα προγραμματίστηκαν από την αρχή, ενώ εγκαταστήσαμε και μια οθόνη αφής που επιτρέπει την παραμετροποίηση του ESP στον πίσω άξονα, για καλύτερη πρόσφυση.

Το project αυτό είναι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και αξιόλογο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα Mazda NC με 500hp για καθημερινή χρήση είναι σπάνιο και απαιτητικό. Ολοκληρώσαμε το όνειρο του πελάτη μας, δημιουργώντας ένα πραγματικό αριστούργημα. Οι τελικές λεπτομέρειες του project είναι στη βιβλιοθήκη μας, επιτρέποντάς μας να το επαναλάβουμε οπουδήποτε στον κόσμο, αν ζητηθεί.

PORSCHE 911 Turbo S (model 992)

Μια πανέμορφη Porsche 911 Turbo S (model 992) έφτασε στις εγκαταστάσεις της TOXIC PERFORMANCE για πρόγραμμα αυτοκινήτου πρώτου σταδίου Stage 1. Ωστόσο, μετά από συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε βελτίωση αυτοκινήτου δευτέρου σταδίου Stage 2 για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πελάτη.

Αρχικά, τοποθετήσαμε μια ελεύθερη εισαγωγή αέρα και μια ολόσωμη εξάτμιση catback από την κορυφαία εταιρία Akrapovic, με downpipes από την ES MOTORS, εξειδικευμένη στις βελτιώσεις Porsche παγκοσμίως. Φτιάχτηκε εξατομικευμένο πρόγραμμα αυτοκινήτου Stage 2 από την TOXIC PERFORMANCE σε συνεργασία με την ES MOTORS, αποδίδοντας 850 hp, από τα εργοστασιακά 650 hp.

Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ιδιοκτήτη, και επέστρεψε στις εγκαταστάσεις μας για περαιτέρω βελτίωση. Στη δεύτερη φάση, τοποθετήθηκαν intercoolers από την CSF,  χταπόδια της ES MOTORS και αλλάχτηκαν τα turbos με υβριδικά από την TTH TURBOLADER για παροχή 1000+ hp. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αναβαθμίστηκε με νέο πρόγραμμα αυτοκινήτου τρίτου σταδίου Stage 3 και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων προγραμματίστηκε εκ νέου από την TOXIC PERFORMANCE σε συνεργασία με την ES MOTORS.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε σε ιπποδύναμη τα 1000 hp. Αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει στο μέλλον να τοποθετήσει κιτ ψεκασμού μεθανόλης, είναι βέβαιο πως θα δούμε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα από τα 1000 hp. Προς το παρόν, ο ιδιοκτήτης μπορεί να χαρεί την αναβαθμισμένη Porsche 911 Turbo S, και στο μέλλον πιθανόν να έχουμε νέες εξελίξεις με αυτό το εντυπωσιακό project.

Upcoming Project

Stay tuned.