Porsche Macan 2.0L

Προγραμματισμός αυτοκινήτου Stage 1

Ένας πελάτης μας εμπιστεύτηκε ένα Porsche Macan για προγραμματισμό εγκεφάλου Stage 1, μοντέλο 2023 2.0L, με εργοστασιακή ιπποδύναμη 265 ίππων. Αυτός ο κινητήρας είναι γνωστός από το VW Group και χρησιμοποιείται επίσης στο Golf GTI 8.0. Στην TOXIC PERFORMANCE, προγραμματίσαμε το αυτοκίνητο σε Πρώτο Στάδιο Βελτίωσης Αυτοκινήτου (Stage 1). Ο πελάτης είδε σημαντική βελτίωση και το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπό του, καθώς το αυτοκίνητο, λόγω βάρους (1800 kg+) και τετρακίνησης, δεν απέδιδε τα αναμενόμενα από το εργοστάσιο.

Λόγω της επιτυχίας του Προγράμματος στο Αυτοκίνητο – Stage 1 –, ο πελάτης μας ζήτησε να προχωρήσουμε σε Δεύτερο Στάδιο Βελτίωσης Αυτοκινήτου (Stage 2) τους επόμενους μήνες. Το έργο αυτό θα αναλάβει πλήρως η TOXIC PERFORMANCE, με σκοπό να φτάσουμε την ιπποδύναμη του Porsche Macan GTS 2.9L χωρίς τα αυξημένα τέλη και το κόστος χρήσης που συνοδεύει ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Στην TOXIC PERFORMANCE, δεσμευόμαστε να παρέχουμε κορυφαία βελτίωση και εξατομικευμένη φροντίδα για κάθε όχημα. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζουμε τη μέγιστη απόδοση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Ferrari 458 Speciale

Βελτίωση σε συνεργασία με NOVITEC

Ένας πελάτης μας εμπιστεύτηκε την Ferrari 458 Speciale του, ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο στους ελληνικούς δρόμους. Έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στη μηχανική του βελτίωση, καθώς ο πελάτης επιθυμούσε να βελτιώσει τον ήχο του αυτοκινήτου. Αν και μια Ferrari δεν χρειάζεται συνήθως τέτοιες παρεμβάσεις, η NOVITEC μας έδωσε τη λύση.

Η TOXIC PERFORMANCE, σε στενή συνεργασία με τη NOVITEC, με την οποία διατηρούμε μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης, εξόπλισε το αυτοκίνητο με μια ολόσωμη εξάτμιση. Αυτή η αναβάθμιση όχι μόνο μεταμόρφωσε ηχητικά την Ferrari 458 Speciale, αλλά αύξησε και την ιπποδύναμη χάρη στα πιο ελεύθερα downpipes που μας παρείχε η κορυφαία εταιρεία βελτιωμένων προϊόντων.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, όπως αναμενόταν από μια εταιρεία του επιπέδου της NOVITEC. Η TOXIC PERFORMANCE και η NOVITEC συνεργάστηκαν αρμονικά για να επιτύχουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Το νέο σύστημα εξάτμισης ανέδειξε την επιβλητική παρουσία και την απόδοση της Ferrari 458 Speciale, προσφέροντας έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο και βελτιωμένη οδηγική εμπειρία.

Για κορυφαίες βελτιώσεις στα supercars σας, εμπιστευτείτε την TOXIC PERFORMANCE και τις συνεργασίες μας με εταιρείες όπως η NOVITEC. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις εξειδικευμένες λύσεις μας.

Mercedes - AMG GLE Coupe 63 S

Προγραμματισμός αυτοκινήτου Stage 1

Ένας πελάτης μας εμπιστεύθηκε το Mercedes AMG GLE Coupe 63 S για να το βελτιώσουμε σε ήχο και δύναμη. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αρκετά βαρύ, κοντά στους 2.5 τόνους, επομένως η επιπλέον δύναμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη, ειδικά όταν συνοδεύεται από την κατάλληλη ηχητική υπόκρουση. Σε συνεργασία με την Akrapovic, εγκαταστήσαμε ένα βελτιωμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων κατασκευασμένο από τιτάνιο, απελευθερώνοντας το αυτοκίνητο και μεταμορφώνοντάς το ακουστικά.

Όμως, δεν σταματήσαμε εκεί. Προχωρήσαμε και σε Προγραμματισμό Αυτοκινήτου – Stage 1 για να εναρμονίσουμε την εξάτμιση με το σύνολο του αυτοκινήτου. Το θηριώδες SUV μεταμορφώθηκε, κυκλοφορώντας στο δρόμο και προσφέροντας ικανοποίηση στον οδηγό του με την επιπλέον δύναμη και την ακουστική πανδαισία από την εξάτμιση Akrapovic.

Αν ψάχνετε για βελτίωση της απόδοσης και του ήχου του οχήματός σας, η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα της Akrapovic αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το Mercedes AMG GLE Coupe 63 S είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της δουλειάς μας, αποδεικνύοντας ότι η σωστή αναβάθμιση μπορεί να προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία. Εμπιστευτείτε την TOXIC PERFORMANCE για να ξυπνήσουμε το δυναμικό του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας όχι μόνο επιδόσεις αλλά και απαράμιλλο ήχο που θα σας χαρίσει χαμόγελα κάθε φορά που πατάτε το γκάζι.

Mercedes Glc 250 d

Προγραμματισμός αυτοκινήτου Stage 1

Ένας πελάτης μας εμπιστεύθηκε ένα Mercedes GLC 250 d για Πρώτο Στάδιο Βελτίωσης Αυτοκινήτου (Stage 1). Η TOXIC PERFORMANCE προχώρησε σε προγραμματισμό του εργοστασιακού εγκεφάλου (ECU remap) με τη διαδικασία bench flashing. Ο εγκέφαλος αφαιρέθηκε από το μηχανοστάσιο, στήθηκε στον πάγκο και προγραμματίστηκε εκ νέου. Αυτή η διαδικασία ήταν απαραίτητη γιατί το αυτοκίνητο είχε ήδη προγραμματιστεί, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Επίσης, προγραμματίσαμε το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (TCU remap) για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία οδήγησης και να διαχειριστούμε την αυξημένη ροπή και δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί η ιπποδύναμη κατά 45 hp, δηλαδή αύξηση 20% σε σχέση με την εργοστασιακή κατάσταση, και η ροπή κατά 50Nm, δηλαδή 10% πάνω από την εργοστασιακή.

Το αυτοκίνητο έγινε πιο σβέλτο και ευχάριστο στην οδήγηση, ενώ η κατανάλωση μειώθηκε κατά 8-10%. Ωστόσο, στην καθημερινή χρήση, η μείωση κατανάλωσης δεν είναι πάντα αισθητή, καθώς το αυτοκίνητο πλέον προκαλεί τον οδηγό να κινηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς.

Η TOXIC PERFORMANCE εξασφαλίζει βελτιώσεις που συνδυάζουν δύναμη, απόδοση και οδηγική απόλαυση. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το όχημά σας και να ζήσετε μια νέα οδηγική εμπειρία, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Δείτε πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε το αυτοκίνητό σας με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και την εξειδικευμένη γνώση μας. Εμπιστευτείτε την TOXIC PERFORMANCE για βελτιώσεις υψηλής ποιότητας και επιδόσεων.