Δυναμομέτρηση

Άγραφος Εγκέφαλος - Standalone ECU

Ο Άγραφος Εγκέφαλος –  Standalone ECU είναι μια απαραίτητη αναβάθμιση για όποιον θέλει να βελτιώσει την απόδοση του οχήματός του σε Τρίτο Στάδιο Βελτίωσης Αυτοκινήτου Stage 3. O Άγραφος Εγκέφαλος Standalone ECU αντικαθιστά την εργοστασιακή μονάδα ελέγχου του κινητήρα, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες για πρόγραμμα αυτοκινήτου Stage 3. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο όλων των παραμέτρων του κινητήρα, όπως η ανάφλεξη, η παροχή καυσίμου και η διαχείριση του τούρμπο.

Ορισμένες από τις εταιρείες που παράγουν Άγραφους Εγκεφάλους – Standalone ECU των οποίων τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στην TOXIC PERFORMANCE, είναι η ECU Master, η MaxxECU και η Syvecs. Πλέον η TOXIC PERFORMANCE αποτελεί εξουσιοδοτημένο έμπορο και διανομέα (authorized distributor) των προϊόντων της εταιρείας Syvecs. Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των καθημερινών οδηγών όσο και των επαγγελματιών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός Άγραφου Εγκεφάλου Standalone ECU?

  1. Αύξηση Ιπποδύναμης και Ροπής: Eπιτρέπει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα, οδηγώντας σε αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής.
  2. Προσαρμοσμένο Τούρμπο: Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση του τούρμπο για βέλτιστη απόδοση, παραμετροποιώντας με μεγάλη ακρίβεια τους χάρτες πίεσης του τούρμπο κάτι που δεν είναι εφικτό με την εργοστασιακή ECU.
  3. Ακριβής Έλεγχος Καυσίμου: Βελτιώνει την απόδοση καυσίμου και μειώνει τις εκπομπές ρύπων.
  4. Διαχείριση Αναφλέξεων: Επιτρέπει την προσαρμογή του χρόνου της ανάφλεξης για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.
  5. Δυνατότητα Αναβάθμισης: Είναι εύκολο να ενημερώσετε το λογισμικό και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προγραμματισμός Άγραφου Εγκεφάλου Standalone ECU?

Ο προγραμματισμός ενός Άγραφου Εγκεφάλου – Standalone ECU απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εξοπλισμό. Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν λογισμικό που συνοδεύει τον Άγραφο ΕγκέφαλοStandalone ECU για να προσαρμόσουν τις παραμέτρους του κινητήρα. Μερικά από τα βήματα που ακολουθούνται είναι:

  1. Ανάγνωση Αρχικών Ρυθμίσεων: Καταγραφή των τρεχουσών ρυθμίσεων για να υπάρχει σημείο αναφοράς.
  2. Προσαρμογή Χάρτη Καυσίμου και Ανάφλεξης: Ρύθμιση των παραμέτρων για βελτιστοποίηση της απόδοσης.
  3. Δοκιμές και Ρυθμίσεις: Εκτελούνται δοκιμές στο τετρακίνητο ιδιόκτητο δυναμόμετρο της TOXIC PERFORMANCE για να ελεγχθεί η απόδοση και να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές.
  4. Τελικός Έλεγχος: Επιβεβαίωση ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Η ECU Master, η MaxxECU και η Syvecs προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας Άγραφους Εγκεφάλους – Standalone ECU που μπορούν να προγραμματιστούν για να καλύψουν κάθε απαίτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την ιδανική λύση για το όχημά σας και να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένας Άγραφος Εγκέφαλος – Standalone ECU.

Όργανα Ελέγχου - Όργανα Μετρήσεων

Στην TOXIC PERFORMANCE θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα όργανα όπως το Dragy, μια προηγμένη συσκευή μέτρησης επιδόσεων αυτοκινήτου που παρέχει ακριβείς χρόνους επιτάχυνσης και άλλες σημαντικές πληροφορίες για το όχημά σας. Χρησιμοποιεί GPS τεχνολογία για να καταγράψει δεδομένα όπως 0-100 km/h, 0-200 km/h, και 1/4 mile, προσφέροντας ακριβείς μετρήσεις για καταγραφή των επιδόσεων του αυτοκινήτου σας. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη των αυτοκινήτων που επιθυμεί να αξιολογήσει και να βελτιώσει τις επιδόσεις του οχήματός του.

Επιπλέον η TOXIC PERFORMANCE αναλαμβάνει τοποθέτηση και ρύθμιση οργάνων ελέγχου της λειτουργίας του κινητήρα όπως το iBoost Controller που είναι μια προηγμένη ηλεκτρονική συσκευή ελέγχου πίεσης τουρμπίνας, σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα σας. Παρέχει ακριβή ρύθμιση της πίεσης τουρμπίνας, επιτρέποντας τη μεγιστοποίηση της ιπποδύναμης και της ροπής του αυτοκινήτου σας. Με το iBoost Controller, μπορείτε να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε την απόδοση τουρμπίνας σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την οδηγική εμπειρία και την ανταπόκριση του οχήματος σας. Είναι ιδανικό για λάτρεις της βελτίωσης αυτοκινήτων που επιθυμούν να ελέγχουν με ακρίβεια τις επιδόσεις του κινητήρα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Άγραφος Εγκέφαλος (Standalone ECU) σε Τρίτο στάδιο βελτίωσης αυτοκινήτου και Προγραμματισμός εγκεφάλου - Stage 3 σε Mazda NC 2.500cc

Εισαγωγή Αέρα

Intercooler

Τούρμπο

Εξάτμιση

Εσωτερικά Κορμού

Φρένα

Ανάρτηση

Άγραφος ECU

Όργανα

Ετοιμοπαράδοτα